19 Οκτώβριος 2019 Από: Σε: Ανακοινώσεις

    Σήμερα Σάββατο 19/10/2019 αντιπροσωπεία του Συλλόγου αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Παπανίκο Νικόλαο ,τον Γραμματέα Καλογιαννίδη Κωνσταντίνο και το μέλος του ΔΣ Τσομπανούδη Σωτήριο επισκέφθηκε στις Σέρρες την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα Φωτεινή Αραμπατζή. Συζητήσαμε με την Υπουργό θέματα και προβλήματα που αφορούν την τρίτεκνη οικογένεια.Μας υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων που αφορούν τις Τρίτεκνες οικογένειες κυρίως σε θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας της και αφορούν το Υπουργείο της.

   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας Συγχαίρει την Κα Αραμπατζή  με την ανάληψη των νέων της καθηκόντων ως Υφυπουργός της Νέας Κυβέρνησης και της εύχεται καλή και δημιουργική θητεία.

08 Σεπτέμβριος 2019 Από: Σε: Ανακοινώσεις

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7/9/2019 σε παιδότοπο της πόλης μας η καθιερωμένη γιορτή για τα παιδάκια που θα ξεκινήσουν φέτος το Δημοτικό Σχολείο και είναι παιδιά μελών οικογενειών του Συλλόγου μας.Ευχαριστούμε θερμά τις οικογένειες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους.Όλα τα παιδιά που παραβρέθηκαν πήραν δωροεπιταγή για να αγοράσουν τα πρώτα τους σχολικά.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Σερρών 'ΕΛΠΙΔΑ' εύχεται  :

Καλή Αρχή σ΄ αυτό το όμορφο ταξίδι της γνώσης και της μόρφωσης που ξεκινάει για τα παιδιά αυτά της επόμενες μέρες,

Καλή σχολική χρονιά ,καλή δύναμη στα παιδιά και στους γονείς τους.

04 Σεπτέμβριος 2019 Από: Σε: Ανακοινώσεις

  Το Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Σερρών 'ΕΛΠΙΔΑ' προσκαλεί τις οικογένειες μέλη του Συλλόγου που τα παιδάκια τους θα ξεκινήσουν φέτος το Δημοτικό Σχολείο στην καθιερωμένη γιορτή για τα Πρωτάκια μας.Σας περιμένουμε το Σάββατο 7/9/2019 στις 11:00 π.μ. στον παιδότοπο STASTRA(Στην κοιλάδα δίπλα στο κολυμβητήριο). Οι γονεις θα απολαύσουν το ρόφημα τους ,τα παιδιά θα παίξουν στα παιχνίδια και όσα θα έρθουν θα πάρουν στο τέλος της γιορτής μια Δωροεπιταγή για αγορά των σχολικών τους.

31 Αύγουστος 2019 Από: Σε: Ανακοινώσεις

ΔΕΘ 7-15 Σεπτεμβρίου 2019: 

ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ    5 €

ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

με την επίδειξη θεωρημένης κάρτας συλλόγου.

 

ΑρχικήΓενική είσοδος 7 €

Σελίδα 1 από 24

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα νέα του συλλόγου μας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ "ΕΛΠΙΔΑ"

  • Τηλέφωνο: 23210 20151
  • Κινητό: 6940626737
  • Φαξ: 2321020151

Facebook Fan Page

Ακολουθείστε μας στο Facebook.