ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ Κύριο

27 Ιούνιος 2020 Από: Σε: Ανακοινώσεις
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ-ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ & ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ ΣΕΡΡΩΝ.
Μετά από παρέμβαση του ΔΣ του Συλλόγου Τριτέκνων Σερρών ΄ΕΛΠΙΔΑ΄ τα μέλη του Συλλόγου αλλά και όποιοι Τρίτεκνοι διαθέτουν την κάρτα μέλους της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδος ΟΠΟΤΤΕ θεωρημένη για το τρέχον έτος :
Μπορούν να επισκεφθούν το ΣΠΗΛΑΙΟ με έκπτωση στο εισητήριο εισόδου 50% (από 8€ σε 4€).
Το σπήλαιο βρίσκεται Πενήντα χιλιόμετρα από τις Σέρρες στη θέση «Πετρωτό», και αποτελεί πόλο έλξης πολλών επισκεπτών, όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από όλο τον κόσμο, καθώς θεωρείται ένα από τα ωραιότερα και μεγαλύτερα της χώρας, ίσως και της Ευρώπης.
Το σπήλαιο καλύπτει συνολικά έκταση μεγαλύτερη από 25.000 τμ, και έχει μήκος περίπου 3 χιλιόμετρα, από τα οποία το 1 χιλιόμετρο είναι διαθέσιμο στους επισκέπτες. Η επίσκεψη στο σπήλαιο διαρκεί περίπου 1 ώρα. Εχει φυσικό εξαερισμό σε όλα τα τμήματά του και οφείλει τη γέννησή του σε φαινόμενα που ξεκίνησαν τη δράση τους πριν από 2.οοο.οοο χρόνια.
Στις στοές του σπηλαίου συναντώνται εκκεντρίτες άλλοτε κατάλευκοι με ποικίλα σχήματα, λεπτές σωληνοειδείς μορφές σταλακτιτών που φτάνουν έως και 15m ύψους, καθώς και διπλές ή ροπαλοειδείς ή πεπλατυσμένες ή διακλαδιζόμενες μορφές με την ονομασία «ελικτίτες». Επίσης συναντώνται κόκκινοι σταλακτίτες, οι οποίοι έχουν χρωματισθεί από υλικά των επιφανειακών πετρωμάτων, καθώς και τεράστιες κιλώνες που σχηματίζουν φράγματα ή διόδους εξαιρετικής ομορφιάς.
Αξίζει να το επισκεφθείτε άμεσα.
Το Σπήλαιο είναι ανοικτό όλο τον χρόνο Καθημερινά, Αργίες και Σαββατοκύριακα ως εξής:
ΙΑΝ-ΦΕΒ-ΜΑΡ-ΑΠΡ 9-5
ΜΑΙΟ- ΙΟΥΝ-ΙΟΥΛ 9-6
ΑΥΓ 9-7 , ΣΕΠ 9-6
ΟΚΤ- ΝΟΕ-ΔΕΚ 9-5 ΤΗΛ. 2324082045 FAX. 2324082046
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ενημερωθείτε και από : [http://www.alistraticave.gr]
ΠΡΟΣΟΧΗ : Για να επωφεληθείτε της προσφοράς θα πρέπει να επιδείξετε την κάρτα μέλους του Συλλόγου-ΟΠΟΤΤΕ θεωρημένη για το τρέχον έτος.

Διαβάστηκε 100 φορές

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα νέα του συλλόγου μας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ "ΕΛΠΙΔΑ"

  • Τηλέφωνο: 23210 20151
  • Κινητό: 6940626737
  • Φαξ: 2321020151

Facebook Fan Page

Ακολουθείστε μας στο Facebook.