ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Κύριο

28 Αύγουστος 2020 Από: Σε: Ανακοινώσεις

            Mε αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των βάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση , Θέλω να εκφράσω από καρδίας τα θερμά μου Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν, μέσω της διαδικασίας των Πανελλαδικών εξετάσεων, την είσοδό τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

          Οι κοπιαστικές προσπάθειες όλων των προηγούμενων χρόνων, σήμερα αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ανοίγοντας νέους ορίζοντες. Εύχομαι ολόψυχα να ζήσετε το όνειρο σας, να ανταποκριθείτε με επιτυχία στο νέο κύκλο σπουδών σας και να πετύχετε τους στόχους σας.

          Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους γονείς αλλά και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών συμβάλλοντας στην επιτυχία τους.

          Εύχομαι επίσης στους νέους και τις νέες που δεν πέτυχαν το στόχο τους ή δεν επέλεξαν το δρόμο των πανελληνίων εξετάσεων να μην το «βάζουν κάτω». Με πίστη στον εαυτό τους και σκληρή δουλειά μπορούν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα και να πετύχουν τους στόχους που θα θέσουν. Η ζωή είναι ένας αγώνας αδιάκοπος για όλους μας κι αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι να παλεύουμε για τα όνειρά μας!

          Καλή Σταδιοδρομία και Καλή Τύχη σε όλους.

                   Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων

                               Π.Ε. Σερρών "ΕΛΠΙΔΑ"

                          Παπανίκος Νικόλαος

                                                                      


Διαβάστηκε 153 φορές

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα νέα του συλλόγου μας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ "ΕΛΠΙΔΑ"

  • Τηλέφωνο: 23210 20151
  • Κινητό: 6940626737
  • Φαξ: 2321020151

Facebook Fan Page

Ακολουθείστε μας στο Facebook.