Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δεκέμβριος 2017
31 Δεκέμβριος 2017 Σε: Ανακοινώσεις

Σήμερα το απόγευμα στις 31-12-2017 πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Επισκοπείου η κοπή της Βασιλόπιτας της Ιεράς Μητροπόλεως μας από τον  Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη  κ. Θεολόγο.Ο Σύλλογος μας εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπρόεδρο Κο Κουκλή Νικόλαο και τον Ταμία Κο Παπανίκο Νικόλαο οι οποίοι μεταφέρουν τις ευχές του Ποιμενάρχη μας σε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας για υγεία ,ευτυχία, ενότητα και αγάπη με την ευκαιρία της έλευσης του νέου έτους.

29 Δεκέμβριος 2017 Σε: Δράσεις Συλλόγου

     Στις 28-12-2017 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Συλλόγου μας.Παράλληλα είχαμε την τιμή και τη χαρά να βραβεύσουμε τους φοιτητές των οικογενειών μελών του Συλλόγου μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας μας τα δύο τελευταία χρόνια. Τα μικρότερα παιδιά διασκέδασαν ,τραγούδησαν ,χόρεψαν με τον διασκεδαστή - Ξωτικό που συμμετείχε στην γιορτή μας.Ωραίο Φινάλε στη γιορτή από τον Αι Βασίλη που μοίρασε σε όλα τα παιδιά από ένα αναμνηστικό δώρο.

     Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Τριτέκνων Π.Ε. Σερρών " Ελπίδα" θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους παραβρέθηκαν στη Γιορτή μας.Οι ευχαριστίες,τα Συγχαρητήρια και το Χαμόγελο Μικρών και Μεγάλων στο Τέλος της γιορτής μας δίνει δύναμη να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για όλα τα μέλη μας.

24 Δεκέμβριος 2017 Σε: Ανακοινώσεις

Προσκαλούμε τα μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων Σερρών να παρεβρεθούν στη ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ μας  & στη ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΕ ΑΕΙ-ΤΕΙ. 

Την Πέμπτη 28/12/17 στο Elpida Resort&Spa (Κοιλάδα). 

Ώρα Βράβευσης Επιτυχόντων Φοιτητών: 18.00

Ώρα Παιδικού Θεάματος: 19.00

(από το σχήμα "Παιχνιδίσματα")

Θα δοθούν δώρα σε όλα τα παιδιά!

Γενική Είσοδος (Μεγάλοι-Μικροί): 1€

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα νέα του συλλόγου μας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ "ΕΛΠΙΔΑ"

  • Τηλέφωνο: 23210 20151
  • Κινητό: 6940626737
  • Φαξ: 2321020151

Facebook Fan Page

Ακολουθείστε μας στο Facebook.