Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σεπτέμβριος 2017
30 Σεπτέμβριος 2017 Σε: Ανακοινώσεις

Σήμερα 30/9/2017 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από το Σύλλογό μας, η καθιερωμένη γιορτή για τα παιδιά,μελών του Συλλόγου μας , της Πρώτης Δημοτικού. Η γιορτή έγινε σε παιδότοπο της πόλης μας ,με μεγάλη συμμετοχή από γονείς και παιδιά που διασκέδασαν ,έπαιξαν δέχτηκαν με χαρά τα δωράκια τους και έφυγαν μικροί και μεγάλοι ,ευχαριστημένοι από τη διοργάνωση της εκδήλωσης.Ως Σύλλογος ευχόμαστε Καλή Σχολική χρονιά στους μικρούς μαθητές ελπίζοντας του χρόνου να έχουμε ακόμα πιο πολλούς μαθητές από Νέα μέλη του Συλλόγου μας.

26 Σεπτέμβριος 2017 Σε: Ανακοινώσεις

Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έγινε την Δευτέρα 25/9/2017 στο Μαξίμειο ο αγιασμός εν όψη της έναρξης  της νέας σχολικής χρονιάς των Σχολών Βυζαντινής Μουσικής καί Ἁγιογραφίας του Μαξιμείου Πνευματικού Κέντρου της Ἱεράς Μητροπόλεώς μας .Τον Αγιασμό ετέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας Κος Θεολόγος και παραβρέθηκαν η Πρόεδρος του Συλλόγου μας Κα Χατζηπαναγιωτίδου Αικατερίνη και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας.Με την Ευκαιρία η πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Σερρών "ΕΛΠΙΔΑ" θα θέλαμε να εκφράσουμε για ακόμη μια φορά τις θερμές ευχαριστίες μας προς το Δ.Σ. του Μαξιμείου Πνευματικού Κέντρου για την παραχώρηση ενός χώρου εντός του Μαξιμείου όπου και έχει έδρα ο Σύλλογος μας.

09 Σεπτέμβριος 2017 Σε: Ανακοινώσεις

Ο Σύλλογος μας  πήρε μέρος στην Πορεία Διαμαρτυρίας στις 9/9/2017 εν όψη Δ.Ε.Θ.που διοργάνωσε η ΓΣΕΕ και συμμετείχε η Ομοσπονδία μας (Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.).

09 Σεπτέμβριος 2017 Σε: Ανακοινώσεις

Σήμερα 9/9/2017 ο Σύλλογος μας συμμετείχε στο Δ.Σ. της Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε (Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα Ελλάδος) που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη με την ευκαιρία της Δ.Ε.Θ.Το Σύλλογο εκπροσώπησαν η Πρόεδρος Χατζηπαναγιωτίδου Κατερίνα,ο Ταμίας Παπανίκος Νικόλαος και η αναπληρωτής Ταμίας Βασάκη Ευλαμπία.Πριν το Δ.Σ. σε εκδήλωση που συμμετέιχαν αντιπρόσωποι Συλλόγων από όλη τη χώρα παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν  ο  Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κος Μάρκος Μπόλαρης(Βουλευτής Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ) ο  Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Κος Απόστολος - Ιωάννης Τζιτζικώστας εκπρόσωποι κομμάτων και φορέων της τοπική Αυτοδιοίκησης που υποσχέθηκαν για ακόμη μια φορά ότι θα είναι στο πλευρό μας για τα δίκαια αιτήματα μας .Μένει να  δούμε αν θα υλοποιήσουν την υπόσχεση τους στο άμεσο μέλλον. 

07 Σεπτέμβριος 2017 Σε: Ανακοινώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ No 4 - 2017

Η ΟΠΟΤΤΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ομοσπονδία Τριτέκνων Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε καλεί όλους τους Τρίτεκνους σε μια δυναμική παρουσία στο συλλαλητήριο, στην Θεσσαλονίκη στις 9/9/2017 ημέρα Σάββατο το απόγευμα στις 18.00 στο άγαλμα Βενιζέλου, δίπλα στην Αριστοτέλους.
Αγωνιζόμαστε για το αύριο των παιδιών μας.
Απαντούμε μαζικά στα συνεχιζόμενα ψέματα και αυτής της κυβέρνησης.
Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος. 
Το αύριο ανήκει στα παιδιά μας και για μας αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.

Είναι υποχρέωση για μας, για την αξιοπρέπειά μας !
Όλοι μαζί μπορούμε και πρέπει να τα καταφέρουμε !

07 Σεπτέμβριος 2017 Σε: Ανακοινώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Οσες οικογένειες - μέλη του Συλλόγου μας έχουν παιδιά που θα πάνε στην Α΄ Δημοτικού να το δηλώσουν στα τηλ 6978373013 και 2321020151 μέχρι 15/9 ώστε να πραγματοποιηθεί σχετική εκδήλωση.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα νέα του συλλόγου μας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ "ΕΛΠΙΔΑ"

  • Τηλέφωνο: 23210 20151
  • Κινητό: 6940626737
  • Φαξ: 2321020151

Facebook Fan Page

Ακολουθείστε μας στο Facebook.