Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Μάιος 2021
30 Μάιος 2021 Σε: Ανακοινώσεις

Συναισθανόμενοι τη δύσκολη κατάσταση που είχαν περιέλθει οι οικογένειες της περιοχής Λάρισας και Ελασσόνας μετά τον σεισμό του προηγούμενου Μαρτίου , το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφάσισε να αποστείλει στα όρια των δυνατοτήτων μας το ποσό των 100,00ευρώ σε καθένα από τους Συλλόγους Τριτέκνων (Σύνολο 200ευρώ) των περιοχών αυτών προς βοήθεια των οικογενειών αυτών.

         Μετά από προτροπή της Ομοσπονδίας μας καταθέσαμε το παραπάνω ποσό στο τοπικό κατάστημα της εταιρίας ‘ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ’ με τη συμφωνία να αγοραστούν από τα υποκαταστήματα της εταιρίας στη Λάρισα και στην Ελασσόνα ό,τι χρειαζόταν για την κάλυψη των αναγκών των πληγέντων οικογενειών.

Ευχαριστούμε τα ΔΣ των δύο συλλόγων που μεσολάβησαν για την αγορά και τη μεταφορά των ειδών στους σεισμοπαθείς.

                                     

                                                          Εκ του ΔΣ

30 Μάιος 2021 Σε: Ανακοινώσεις

Η κοινωνική παρουσία και προσφορά του Συλλόγου μας αποδεικνύετε για ακόμη μια φορά. Η προσφορά μας αυτή τη φορά προς τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Σερρών αφορά ένα κρεβάτι νοσηλείας που περιήλθε στο σύλλογό μας μέσω της δράσης της συλλογής πλαστικών καπακιών και ένα ψυγείο που δώρισε συμπολίτης μας στο Σύλλογό μας. Τα παραπάνω θα χρησιμοποιηθούν στο υπό σύσταση ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ , για τις ανάγκες του Κέντρου .

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα νέα του συλλόγου μας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ "ΕΛΠΙΔΑ"

  • Τηλέφωνο: 23210 20151
  • Κινητό: 6940626737
  • Φαξ: 2321020151

Facebook Fan Page

Ακολουθείστε μας στο Facebook.