3teknoiserron

3teknoiserron

22 Νοέμβριος 2020 Σε: Ανακοινώσεις

Παρακαλούμε τις οικογένειες που έχουν παιδιά που πέτυχαν φέτος την εισαγωγή τους σε Πανεπιστημιακές Σχολές και είναι πλέον Φοιτητές να στείλουν τη ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ σε μορφή pdf στο email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι 15/12/2020 για να τους βραβεύσουμε όταν θα υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες .Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι οικογένειες των νέων φοιτητών να έχουν ανανεώσει τη συνδρομή τους για το 2020 μέχρι 15/12/2020. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία στείλτε μήνυμα ή επικοινωνήστε με το τηλέφωνο του Συλλόγου(6940626737).

                                                                                              Εκ του

                                                                                  Διοικητικού Συμβουλίου

17 Οκτώβριος 2020 Σε: Ανακοινώσεις

Το ΔΣ του Συλλόγου Τριτέκνων Σερρών  «ΕΛΠΙΔΑ» αποφάσισε να αποστείλει βοήθεια στους πληγέντες από τη Θεομηνία στην Περιοχή της Καρδίτσας.

Για το σκοπό αυτό αγοράστηκαν τρόφιμα και απορρυπαντικά (11 κούτες) από  τοπικές επιχειρήσεις , Σούπερ Μάρκετ «ΚΑΝΤΖΑΣ» και Βιομηχανία Απορρυπαντικών Προϊόντων FLOS τις οποίες ευχαριστούμε θερμά , που ενίσχυσαν καθεμιά με τον τρόπο της , την προσφορά μας προς τους πληγέντες. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα ΚΤΕΛ Σερρών που ανέλαβαν να μεταφέρουν τις κούτες με τη βοήθεια Δωρεάν στην Καρδίτσα.

Την προσφορά μας αποστείλαμε στο Σύλλογο Τριτέκνων Καρδίτσας με σκοπό να διατεθούν κατά προτεραιότητα σε Τρίτεκνες Οικογένειες αλλά και όπου αλλού κρίνουν ότι υπάρχει ανάγκη.

14 Σεπτέμβριος 2020 Σε: Ανακοινώσεις

Αγαπητά μέλη,

     Το γραφείο του Συλλόγου από την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου θα λειτουργεί ξανά τις μέρες και ώρες όπως λειτουργούσε και προ καραντίνας κάθε Τρίτη 10:00-12:00 και Παρασκευή 18:00-20:00 στη γνωστή Διεύθυνση :Νικ. Νικολάου 21(Μαξίμειο Πνευματικό Κέντρο 2ος όροφος)

Για ενημέρωση μελών, εγγραφές νέων μελών, ανανεώσεις Καρτών Τριτέκνων.

Για την αποφυγή διασποράς του ιού και για την ασφάλεια ΌΛΩΝ θα ισχύουν οι ακόλουθοι κανόνες:

ü Η προσέλευση στο γραφείο θα γίνετε κατόπιν ραντεβού. Για να κλείσετε ραντεβού επικοινωνήστε μέσω :

του τηλεφώνου  6940626737  ή μηνύματος ή email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

 

ü Στο χώρο του γραφείου θα πρέπει να βρίσκονται το πολύ 3 άτομα {Μέχρι Δύο (2) μέλη του Δ.Σ  και ένας ή μία (1) επισκέπτης μέλος}.

ü Κάθε ραντεβού θα έχει διάρκεια 20 Λεπτά.

ü Θα πρέπει να διατηρείται η απόσταση των 2 μέτρων μεταξύ των παρευρισκόμενων εντός του χώρου του γραφείου σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

ü Η προστατευτική μάσκα είναι υποχρεωτική για όλους κατά την είσοδο και παραμονή τους στο χώρο του Μαξιμείου και του γραφείου μας.

Δικαιολογητικά  εγγραφής μελών πατήστε : https://3teknoiserron.gr/.

 

11 Σεπτέμβριος 2020 Σε: Ανακοινώσεις

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Σερρών ΕΛΠΙΔΑ όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος κάνει δώρο τα πρώτα σχολικά στα παιδιά που φέτος ξεκινούν το σχολείο στην Πρώτη Δημοτικού. Οικογένειες με παιδί στην Πρώτη Δημοτικού που είναι μέλη του Συλλόγου και έχουν ανανεώσει τη συνδρομή τους για το 2020  μπορούν να επισκέπτονται το κατάστημα «ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ» (Νικ.Νικολάου 2) μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου και να ψωνίζουν σχολικά δωρεάν , αξίας 15 ευρώ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κατάστημα «ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ» που συνέβαλε με ένα μέρος χορηγίας του παραπάνω ποσού.

Το ΔΣ του Συλλόγου εύχεται σε όλους τους μαθητές

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Σελίδα 1 από 37

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα νέα του συλλόγου μας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ "ΕΛΠΙΔΑ"

  • Τηλέφωνο: 23210 20151
  • Κινητό: 6940626737
  • Φαξ: 2321020151

Facebook Fan Page

Ακολουθείστε μας στο Facebook.