Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Οκτώβριος 2019
30 Οκτώβριος 2019 Σε: Ανακοινώσεις

 Παρακαλούμε τις οικογένειες που έχουν παιδιά που πέτυχαν φέτος την εισαγωγή τους σε Πανεπιστημιακές Σχολές και είναι πλέον Φοιτητές να φέρουν μέχρι 30/11/2019 μία ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ για τον καθένα από τους νέους φοιτητές στο Γραφείο του Συλλόγου ή να τη στείλουν σε μορφή pdf στο email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να τους βραβεύσουμε στη γιορτή των Χριστουγέννων.Για οποιαδήποτε πληροφορία στείλτε μήνυμα ή επικοινωνήστε με το τηλέφωνο του Συλλόγου(6940626737).

                                                                                              Εκ του

                                                                                  Διοικητικού Συμβουλίου

27 Οκτώβριος 2019 Σε: Ανακοινώσεις

 

Το Σάββατο 26/10/2019 αντιπροσωπεία του Συλλόγου αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Παπανίκο Νικόλαο και την ταμία Βασάκη Ευλαμπία επισκέφθηκε τον νεοεκλεγέντα Βουλευτή Ν.Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Κο Αβραμάκη Ελευθέριο. Συζητήσαμε με τον Βουλευτή θέματα και προβλήματα που αφορούν την τρίτεκνη οικογένεια.Μας υποσχέθηκε ότι θα υποστηρίξει οποιαδήποτε πρόταση ή νόμο που θα είναι προς όφελος των Τρίτεκνων οικογενειών και θα κατατεθεί στη Βουλή.

   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας Συγχαίρει τον Κο Αβραμάκη Ελευθέριο για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ως Βουλευτής Νομού Σερρών  και του εύχεται καλή και δημιουργική θητεία.

19 Οκτώβριος 2019 Σε: Ανακοινώσεις

    Σήμερα Σάββατο 19/10/2019 αντιπροσωπεία του Συλλόγου αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Παπανίκο Νικόλαο ,τον Γραμματέα Καλογιαννίδη Κωνσταντίνο και το μέλος του ΔΣ Τσομπανούδη Σωτήριο επισκέφθηκε στις Σέρρες την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα Φωτεινή Αραμπατζή. Συζητήσαμε με την Υπουργό θέματα και προβλήματα που αφορούν την τρίτεκνη οικογένεια.Μας υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων που αφορούν τις Τρίτεκνες οικογένειες κυρίως σε θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας της και αφορούν το Υπουργείο της.

   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας Συγχαίρει την Κα Αραμπατζή  με την ανάληψη των νέων της καθηκόντων ως Υφυπουργός της Νέας Κυβέρνησης και της εύχεται καλή και δημιουργική θητεία.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα νέα του συλλόγου μας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ "ΕΛΠΙΔΑ"

  • Τηλέφωνο: 23210 20151
  • Κινητό: 6940626737
  • Φαξ: 2321020151

Facebook Fan Page

Ακολουθείστε μας στο Facebook.