Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Ιανουάριος 2022
09 Ιανουάριος 2022 Σε: Ανακοινώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητά μέλη του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΠΙΔΑ»

Στηρίξτε και δώστε δύναμη στον Αγώνα του Δ.Σ. για να κερδίσουμε ακόμη περισσότερα προνόμια για την Τρίτεκνη Οικογένεια. Ανανεώστε τη συνδρομή σας άμεσα για το 2022.

Το γραφείο του Συλλόγου από την Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022 θα λειτουργεί ξανά τις γνωστές μέρες και ώρες κάθε :Τρίτη 10:00-12:00 και Παρασκευή 18:00-20:00 για ενημέρωση μελών, εγγραφές νέων μελών, ανανεώσεις καρτών.

 

 

Για την αποφυγή διασποράς του ιού και για την ασφάλεια ΌΛΩΝ:

üΗ προσέλευση στο χώρο λειτουργίας του γραφείου να γίνετε ΜΟΝΟ από ένα (1) άτομο εκπρόσωπο της οικογένειας.

üΣτο χώρο του γραφείου θα βρίσκονται το πολύ 3 άτομα {Μέχρι Δύο (2) μέλη του Δ.Σ  και ένας ή μία (1) επισκέπτης μέλος}.

ü Η προστατευτική μάσκα είναι υποχρεωτική για όλους κατά την είσοδο και παραμονή τους στο χώρο του γραφείου .Επίσης για την προσέλευση στο χώρο που στεγάζεται το γραφείο ισχύουν όλα τα μέτρα που ισχύουν για την είσοδο σε Δημόσιες υπηρεσίες.

ü Πληροφορίες μέσω του τηλεφώνου 6940626737  ή μηνύματος στη σελίδα του Συλλόγου στο facebook ή email στη διεύθυνση : (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

 Δικαιολογητικά  εγγραφής μελών πατήστε : https://3teknoiserron.gr/.

 

 Υπενθυμίζουμε στα μέλη μας ότι όσοι δεν έχουν συμπληρώσει την υπεύθυνη δήλωση περί προσωπικών δεδομένων του Συλλόγου (Ισχύει κυρίως για τα μέλη που δεν έχουν ανανεώσει από το 2018 και μετά) ΔΕΝ θα λαμβάνουν ενημέρωση μέσω μηνυμάτων ή email για εκδηλώσεις ,δραστηριότητες του Συλλόγου ή νέα που αφορούν την τρίτεκνη οικογένεια. Όποιος επιθυμεί να λαμβάνει ενημέρωση μπορεί να επισκεφθεί το γραφείο και να συμπληρώσει την Υπεύθυνη Δήλωση.

 

          ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Εκ του Δ.Σ.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα νέα του συλλόγου μας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ "ΕΛΠΙΔΑ"

  • Τηλέφωνο: 23210 20151
  • Κινητό: 6940626737
  • Φαξ: 2321020151

Facebook Fan Page

Ακολουθείστε μας στο Facebook.