Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Φεβρουάριος 2023
13 Φεβρουάριος 2023 Σε: Ανακοινώσεις

Το Σάββατο 11/2/2023 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση από τα μέλη μας ,στο κτίριο της ΚΕΔΗΣ η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας που περιλάμβανε τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του ΔΣ για το προηγούμενο έτος. Στη συνέχεια έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας διά του εκπροσώπου του. Η Εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την επιβράβευση των οικογενειών που απέκτησαν το τρίτο τους παιδί το προηγούμενο έτος και έγιναν μέλη του Συλλόγου μας.

Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Αβραμάκης Ελευθέριος , Μπούμπας Κωνσταντίνος , Λεονταρίδης Θεόφιλος και οι εκπρόσωποι των βουλευτών: Φωτεινής Αραμπατζή, Χατζηβασιλείου Αναστάσιου και ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Ηλίας Γκότσης. Στις τοποθετήσεις τους όλοι συμφώνησαν ότι το Δημογραφικό είναι το μείζον πρόβλημα της Χώρας μας και δεσμεύτηκαν ότι τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε εθνικό να συνδράμουν ώστε να ενισχυθεί ο θεσμός της οικογένειας και να στηριχθούν με κάθε τρόπο οι πολυμελής οικογένειες.

Στη δράση της επιβράβευσης των οικογενειών μας ενίσχυσαν ηθικά και οικονομικά: Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και βουλευτής Σερρών Κος Κωνσταντίνος Αχ. Καραμανλής ,και οι βουλευτές Σερρών : Φωτεινή Αραμπατζή , Χατζηβασιλείου Αναστάσιος, Λεονταρίδης Θεόφιλος ,Αβραμάκης Ελευθέριος , Μπούμπας Κωνσταντίνος τους οποίους θερμά ευχαριστούμε.

 Το ΔΣ επίσης ευχαριστεί :

●Τον όμιλο επιχειρήσεων ΚΑΝΤΖΑΣ που μας βοήθησε με μεγάλη χορηγία για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

● Την εταιρεία Αναψυκτικών    NEKTAR - ΚΟΥΡΤΙΔΗ , Την εταιρεία MELIOS OIL ,  το Τουριστικό - Ταξιδιωτικό Γραφείο Θωμόγλου που μας ενίσχυσαν επίσης με τις χορηγίες τους.

Συνημμένα περισσότερες φωτογραφίες.

06 Φεβρουάριος 2023 Σε: Ανακοινώσεις

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου  2023 και ώρα 18:00 στο κτίριο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Εθν. Αντίστασης 34 στον 1ο Όροφο)  θα πραγματοποιηθεί

 η Ετήσια Γενική Συνέλευση και η κοπή της Βασιλόπιτας του

Συλλόγου Τριτέκνων Π.Ε. Σερρών ¨ΕΛΠΙΔΑ¨

 Στην Εκδήλωση θα γίνει και η Επιβράβευση Οικογενειών μελών του Συλλόγου που απέκτησαν το τρίτο τους παιδί το 2022.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

·        18:00-18:10 -  Προσέλευση-τακτοποίηση μελών.

·       18:10-18:15 -  Εκλογή του Προεδρείου που διευθύνει τις εργασίες της ΓΣ.

·        18:15-18:25 -  Οικονομικός απολογισμός από την Ταμία του Συλλόγου κ. Βασάκη Ευλαμπία.

·        18:25-18:30 - Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.

·        18:30-18:40 - Διοικητικός απολογισμός  από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ.Παπανίκο Νικόλαο.                  

·       18:40-18:45 - Έγκριση ή απόρριψη του απολογισμού του ΔΣ και του προϋπολογισμού και απαλλαγή του ΔΣ από κάθε ευθύνη.

·        18:45 -19:10 - Κοπή Βασιλόπιτας.(Με Δώρα για όσους τύχουν τα φλουριά που θα υπάρχουν)

·        19:10 -19:30 -  Επιβράβευση Οικογενειών μελών του Συλλόγου που απέκτησαν το τρίτο τους παιδί το 2022 και έγιναν μέλη του Συλλόγου μας.

    Στη Γενική Συνέλευση μπορούν να παραβρεθούν όλα τα μέλη του Συλλόγου που έχουν ανανεώσει τη συνδρομή τους για το έτος 2023.Ανανεώσεις θα γίνονται και τη μέρα της Γενικής Συνέλευσης.

    Η συμμετοχή όλων των μελών είναι επιβεβλημένη ,τιμά το Σύλλογο και δίνει δύναμη στα μέλη του ΔΣ να διεκδικούν και να προσπαθούν για το συμφέρον και το καλό των τρίτεκνων οικογενειών.

Εκ του ΔΣ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα νέα του συλλόγου μας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ "ΕΛΠΙΔΑ"

  • Τηλέφωνο: 23210 20151
  • Κινητό: 6940626737
  • Φαξ: 2321020151

Facebook Fan Page

Ακολουθείστε μας στο Facebook.