ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ Κύριο

05 Φεβρουάριος 2020 Από: Σε: Ανακοινώσεις

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Σερρών ‘ΕΛΠΙΔΑ’ Συνδιοργάνωσε την Κυριακή 2/2/2020 με το Σύλλογο Εφέδρων Αξιωματικών Σερρών και την Ένωση Πολυτέκνων Σερρών με μεγάλη Επιτυχία Ημερίδα με θέμα το Δημογραφικό ως το Μείζων Εθνικό μας Πρόβλημα. Οι ομιλητές ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ, ΜΠΑΛΟΥΡΔΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ και ΧΟΛΕΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ προσέγγισαν από διαφορετικές πλευρές το Πρόβλημα (Σχέση Μεταναστευτικού και Δημογραφικού ,Στατιστικά δεδομένα που κατέδειξαν ότι η χώρα μας έχει τρομερά χαμηλά ποσοστά όσον αφορά τις γεννήσεις που αν δεν αναστραφούν θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στη συρρίκνωση που πληθυσμού της χώρας).
Σίγουρα όλοι μας μας ενημερωθήκαμε για την πραγματική διάσταση του προβλήματος , προβληματιστήκαμε κυρίως βλέποντας και τους χαμηλούς δείκτες γονιμότητας των μητέρων στο Νομό μας που είναι από τους χαμηλότερους στην Ελλάδα.
Ο Κος Δήμαρχος χαιρετίζοντας την εκδήλωση εξήγγειλε σημαντικά μέτρα στήριξης των Τρίτεκνων και Πολύτεκνων οικογενειών στο Δήμο Σερρών.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους δύο Συλλόγους που συνεργαστήκαμε άψογα για τη Διοργάνωση της εκδήλωσης ,τους εξαίρετους ομιλητές που ταξίδεψαν από την Αθήνα για να μας ενημερώσουν για το Δημογραφικό Πρόβλημα,τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, το Δήμο Σερρών τον Κο Χρήστο Κωνσταντινίδη και το Eplida Resort για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσέφεραν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και φυσικά τους πολλούς Σερραίους τους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και παρακολούθησαν την εκδήλωση.


Διαβάστηκε 145 φορές

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα νέα του συλλόγου μας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ "ΕΛΠΙΔΑ"

  • Τηλέφωνο: 23210 20151
  • Κινητό: 6940626737
  • Φαξ: 2321020151

Facebook Fan Page

Ακολουθείστε μας στο Facebook.